<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-42895255-16', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>

Conditions de ventes

Algemene voorwaarden:

Door uw bestelling te plaatsen gaat U akkoord met onze levering- en betalingsvoorwaarden.

Antonio Verde Eco Sunglasses behoud het recht zijn leverings- en betalingsvoorwaarden indien nodig te allen tijde aan te passen.

Algemene garantie:

Antonio Verde Eco Sunglasses garandeert U dat de artikelen die U kan terugvinden op de webshop uit een zo milieuvriendelijke/gerecyclreerde producten zijn geproduceerd en in een zo Fair Trade mogelijke omgeving zijn gemaakt.

Prijzen:  

De prijzen zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

De prijzen zoals vermeld op www.eco-sunglasses.com zijn altijd de enige geldige prijzen.

Antonio Verde Eco Sunglasses kan te allen tijde zijn prijzen wijzigen.

Verzendingskosten:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping dat u hier kan downloaden. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De tarieven die we gebruiken zijn de tarieven van Taxipost voor België & DPD voor het buitenland.

Voor het verzendklaar maken en het bezorgen van uw bestelling rekenen we een vaste verzendingskost:

Voor België: € 7 / Nederland € 10 / Duitsland € 13

Betaling:

U kan betalen via volgende betaalmogelijkheden: Visa, IDEAL, Mastercard en Bancontact.

Andere betalingsmiddelen zullen momenteel nog niet mogelijk zijn.

Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat zullen de goederen verstuurd worden.

U krijgt daarover altijd een bevestiging via e-mail.

We streven naar een leveringsperiode tussen de 2 en 4 werkdagen.

Klachten:

Mocht het geleverde product niet beantwoorden aan uw verwachtingen, niet de juiste maat zijn of eventueel beschadigd zijn, of vindt U als klant dat Antonio Verde Eco Sunglasses  ergens is tekort geschoten, dan kan U hierover binnen de 14 dagen een schriftelijke klacht indienen bij onze klantendienst op het volgende emailadres info@eco-sunglasses.com

We zullen U binnen de 7 werkdagen zeker laten weten hoe we deze klacht verder kunnen afhandelen.

Retourneren:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Privacy:

Uw persoonlijke gegevens die opgenomen zijn in ons klantenbestand zullen door Antonio Verde Eco Sunglasses  enkel gebruikt worden om U als klant te informeren over eventuele aanbiedingen of promoties.

Indien U dit niet wenst dan zal U zich altijd kunnen uitschrijven via een link onderaan de mailing.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

This site uses cookies to improve your navigating experience.Close

About

The brand was created in 2013 to offer an Eco-friendly product to people who not only care about the style but also about the impact on the environment and the importance of social responsibility. The aim is to supply customers with good quality products, with friendly and efficient service and build awareness to empower customers to participate in environmentally sustainable solutions and a fair and Ecofriendly way of thinking... Antonio Verde has been working with certified factories based in either developed or newly industrialized countries since the beginning of the brand.. Every factory is regularly visited to maintain and improve long term business relationships and to see at first-hand how they are run. They are medium-sized family-run businesses and absolutely refrain from using child labor and therefore do not employ any underage workers. Employees are treated with respect. They have appropriate working hours and a free weekend. They receive a fair wage, have health insurance coverage and are not expected to work in hazardous or uncomfortable conditions.

twitter

Facebook